Čas zabíjaček je tu!
Vychutnejte si pravou jihočeskou zabíjačku. Domluvte se s kolegy, přáteli nebo rodinou, ať je Vás alespoň 15 a dokážete sníst celého čuníka, případně si zbytek ve výslužkách odvést domů.
Je velice oblíbená u firem a větších skupin lidí jako elegantní řešení pohoštění. Do jisté míry i návratem ke kořenům léty prověřeného způsobu života na jihočeském venkově.
Pravdou však zůstává, že již ztratila punc životní nutnosti vesnického způsobu života. Je k ní přistupováno jako k akci veskrze veselé a svátku čerstvého kvalitního jídla. To ale nic nemění na faktu, že uprostřed pošmourných zimních dní dokáže vnést do lidských dusí spokojenost a životní radost, dnes tak jako před lety.
Akce se koná vždy jako uzavřená společnost bez přístupu veřejnosti. Z pašíka vyrábíme kompletní paletu klasických výrobků dle vlastních receptur.
Standartem je, že po celou dobu trvání akce kuchař vaří tzn. na klíč, tedy komplet z klasické až po minutkovou kuchyni. Výrobky a nespotřebované suroviny dostávají hosté na cestu domů jako výslužku.
Vhodným doplňkem je také libovolný hudební doprovod. Od harmoniky až po country a blues, případně rock.
Každá taková akce se liší počtem účastníků a jejich konkrétními požadavky, které dokážeme splnit na vysoké úrovni.